SARTI

Sarti je među najpoznatijim letovalištima na Sitoniji, na drugom prstu Halkidikija. Ovo mesto za letovanje gleda ka Svetoj Gori i planini Atos i udaljeno od Soluna oko 140 kilometara.
Letovalište obiluje mnoštvom novih vila sa lepim apartmanima, a takodje i mnogobrojni restorani, taverne i kafei. Nadomak plaže se nalazi najveći broj restorana i taverni, uvek sveži morski specijaliteti se nalaze na obilnom i bogatom meniju u ponudi su svakako izvanredno ukusni domaći specijaliteti po stvarno izrazito povoljnim cenama.
Ovaj deo Egejskog mora je veoma poznat po čistoći mora, u Sartiju postoje i plaže gde je more uz obalu veoma plitko, pa ga to čini idealnim za porodice sa malom decom. Plaža u Sartiju je peščana, dugačka je oko 3 km i dosta široka. Na plaži se nude raznorazni oblici sportskih aktivnosti, između ostalog nudi se na primer jet­ski ili paraglajding. Pored toga, na glavnoj plaži i plažama u okolini postoje igrališta, zabavne parkove, mini terene, pa su na taj način i najmlađi posetioci uključeni u zabavu.

P O N U D A